Adfunding
Banen en opleidingen

Duurzame inzetbaarheid is voor medewerkers en organisaties van groot belang

Wist u dat duurzame inzetbaarheid erg belangrijk is voor de medewerkers en de organisatie? Als je als werknemer blijft werken aan je inzetbaarheid, vergroot je je aantrekkelijkheid in de toekomst. Inzetbaar zijn houdt in dat jouw talenten aansluiten op de eisen die de werkgever aan zijn medewerkers stelt. Executive coaching helpt jou hierbij op het gebied van zelfreflectie en ontwikkeling. Voor een coach ga je naar loopbaanadviesbureau Focus. Deze expert stimuleert om het beste uit jezelf te halen. In dit traject krijg je inzicht in jezelf en in je huidige werksituatie. Bij Focus kun je ook kiezen voor de hulp van een e-coach, die 24/7 bereikbaar is. Deze online loopbaancoach beantwoordt al jouw loopbaanvragen.

Met hulp van een loopbaancoach benut je jouw talenten optimaal

Is het tijd voor een volgende stap in je loopbaan? Dan is het verstandig om dit aan te pakken. Maar weet je niet hoe? Schakel dan de hulp in van een loopbaancoach. Deze coach ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Als resultaat krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Dit helpt om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Je ontdekt hoe je jouw huidige werk zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw talenten. Zo’n loopbaancoach vind je bij Focus, een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij bieden zowel diensten aan op organisatie-, team- als op individueel niveau.

Bevlogenheid bepaalt grotendeels duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Voor medewerkers is het verstandig om rekening te houden met duurzame inzetbaarheid. Voelen werknemers zich competent, mentaal en fysiek fit? Dat biedt alleen maar voordelen! Ze nemen veel initiatief om zich verder te ontwikkelen en kunnen het werk goed aan. Maar dat is niet het enige. Bevlogen medewerkers zorgen voor een positieve sfeer in de organisatie, wat invloed uitoefent op de andere medewerkers. Bevlogen medewerkers blijven actief aan hun ontwikkeling werken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers geïnspireerd? Hiervoor kun je het loopbaanadviesbureau Focus inschakelen. Door coaching, training of begeleiding van een loopbaancoach bij de loopbaanontwikkeling worden medewerkers geholpen om hun talenten optimaal te benutten!